A munkálatokat a szombati nagy piaci forgatag elkerülése miatt március 6-án, vasárnap reggel 5 óra és este 22 óra között végzik, teljes útlezárás mellett – tájékoztatta lapunkat a pécsi önkormányzat.

Az autósok számára fontos információ, hogy a munkák miatt a Biokom NKft. Ipar utcai parkolóját is lezárják, így ott sem a behajtás, sem a kihajtás nem lesz biztosított akkor (reggel 5 óra és este 22 óra között).

A VÁROSHÁZA ARRA KÉRI A KÖZLEKEDŐKET, HOGY A TERÜLETEN FOKOZOTT KÖRÜLTEKINTÉSSEL ÉS TÜRELEMMEL KÖZLEKEDJENEK AZNAP.

A munkálatok ideje alatt nem lehet a felüljáróról, a Batthyány utcából, a Kálvin utcából és a Bajcsy-Zsilinszky utcából az Ipar utcába kanyarodni, ezért az érintett buszjáratok március 6-án az alábbi terelőútvonalon tudnak közlekedni:

  • A 3-, 6-, 8- és 130-as járatok: Bőrgyár – Árpád felüljáró – Nagy Lajos király útja – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin utca.
  • 103-as vonal: Bőrgyár – Árpád felüljáró – Nagy Lajos király útja – Bajcsy-Zsilinszky utca/Kálvin utca csomópontban visszafordulás a Bajcsy-Zsilinszky utcába – Vásárcsarnok.

A megállóhelyeket az ideiglenes változtatás nem érinti, azonban kisebb késések előfordulhatnak a járatokon – zárul az önkormányzati közlemény.